Női foci Eb

A házigazdák a döntőben a németeket verték 2-1-re a meccs hőse a győztes gólt szerző Chloe Kelly lett de legalább ekkora hősnek számít a találkozó játékvezetője az ukrán Kateryna Monzul aki pár hónapja még öt napot töltött egy. A tizenegyes mögé Thorvaldsdottir állt oda a rutinos támadó borzasztóan végezte el a belgák portása Evrard gond nélkül védte.


Noi Foci Befejezi Palyafutasat A Real Madrid Klasszisa Nso

Erős tippet találtunk a női foci-Eb-re.

. A nők számára 1921-ben betiltották a futballt majd 1971-ben engedélyezték újra. 17 hours agoAnglia sikerével zárult a vasárnap véget ért női labdarúgó Európa-bajnokság. Íme az Eb menetrendje.

NŐI EURÓPA-BAJNOKSÁG ANGLIA DÖNTŐ ANGLIANÉMETORSZÁG London Wembley Stadion 18 óra Tv. Percben rendkívül közel járt a vezetés megszerzéséhez Izland hiszen büntetőhöz jutott. 1 hour agoAnglia hosszabbításban szerzett góllal lett a női foci-Eb győztese 87 192 néző volt a döntőn a Wembley-ben ami új rekord az Eb-k történetében.

1 day agoA házigazda Anglia a nyolcszoros kontinensbajnok Németországgal vívja a női labdarúgó Európa-bajnokság döntőjét a Wembley Stadionban. Euronews A legfrissebb fejlemények. A Manchester Cityben futballozó White 52 góljával az angol női csapat rekorderének számít.

Szerencse hogy nem sikerült elvenni a kedvét a focitól azzal a 24 évvel ezelőtti döntéssel. Ez az U19-es EB - női 2022 FociEurópa aloldala. 1 day agoA Wembley Stadionban 87 192 néző volt jelen ami az európai szövetség UEFA honlapja szerint új rekord a kontinenstorna történetében ráadásul a férfiak mérkőzéseit is beleértveA csúcsot eddig az 1964-es férfi Eb-döntő tartotta melyet 79 115 néző előtt játszott Spanyolország és a Szovjetunió csapata a madridi Santiago Bernabéu Stadionban.

Kövesse nyomon a mérkőzés alakulását a Nemzeti Sport Online élő szöveges közvetítésével. Óriási az izgalom Londonban a női foci EB döntője előtt Kommentek Írta. A 2022-es női Európa-bajnokság logója Fotó.

Az izlandiak a második játékrészben viszont nagyon gyorsan előnybe kerültek. Női Eb 2022 D-csoport. De ezúttal mindenki zseniálisan játszott mondta a mesterhármast szerző Beth Mead aki az Eb-csoportkör első két.

Szerda este Anglia soványka győzelmével rajtolt el a 2021-ről elhalasztott női labdarúgó-Európa-bajnokság amely a. A magyar válogatott Svédország Izland és Szlovákia mögött csak a negyedik helyen végzett selejtezőcsoportjában így nem jutott ki a kontinenstornára. Amennyiben másik de ezzel megegyező nevű U19-es EB - női versenysorozatot keresel válaszd ki a sportágat a felső menüben vagy a kategóriát a bal oldali menüben.

Legyen Ön az első. Az EB - női 2022 meccsei mellett további több mint 30 sportág több mint 5000 versenysorozatának eredményeit is megtalálhatod az. A Wembley Stadionban 87 192 néző volt jelen ami az európai szövetség UEFA honlapja szerint új rekord az Eb-k történetében ráadásul a férfiak mérkőzéseit is beleértve.

Megkezdi szereplését a norvég csapat amely nem favoritja ugyan a tornának de így is gálával kezdhet. 1 day agoTeltház azaz több mint 87 ezer néző előtt 2-1-re legyőzte Anglia női futballválogatottja Németországot az angol rendezésű Európa-bajnokságon így a csapat történelme első kontinenstornáját hódította el írja a BBC. Nézőrekorddal indult a női foci Eb Mi magunk sem akartuk elhinni a pályán mi történik és ez talán tükröződött az arcunkon is.

1 day agoA házigazda Anglia hosszabbítás után 2-1-re legyőzte Németországot a női labdarúgó Európa-bajnokság vasárnapi döntőjében. Anglia még nem nyert női labdarúgó-EB-t míg Németország már nyolcat is ebből hatot egymás után. Között Anglia ad otthont a 13.


Szeptemberben Folytatja Az Eb Selejtezot A Noi Focivalogatott M4 Sport


A Metaverzumban Debutalnak A 2022 Es Noi Labdarugo Europa Bajnoksag Kabalafigurai Sportsmarketing Hu


Noi Vb Olaszorszag 28 Ev Utan Hollandia Eloszor Negyeddontos Ns


Nmtf6jsldli6vm


Ferencvaros Gyor Noi Labdarugo Magyar Kupa Donto M4 Sport


Z2 Qqxna2wcm4m


Kik A Noi Labdarugo Vilagbajnoksag Lbtq Sztarjai Qlit


Noi Futball


Noi Labdarugo Eb Minden Jegy Elkelt A Nyito Meccsre Es A Dontore


Noi Eb A Spanyolok Kiejtettek A Legutobb Dontos Daniat Nso


Noi Foci Hirek Csakfoci Hu


Noi Vb Olaszorszag 28 Ev Utan Hollandia Eloszor Negyeddontos Ns


Eejxtce4hkjxhm


Noi Foci Hirek Csakfoci Hu


Noi Eb A Spanyolok Kiejtettek A Legutobb Dontos Daniat Nso


Qstmb0 R Hjsgm


Gbkas 7sagfv3m


Noi Foci Hirek Csakfoci Hu


A Danok Kiutesevel Jelentkeztek Be A Nemetek Az Eb Re M4 Sport

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel